SMARTBOX 10 – SYNKRONISERING OG OPLADNING

DKK 9,499.00

Ikke på lager

ALOGIC Smartbox 10 –

SYNKRONISERING & OPLADNING

Smartbox 10 Bay er en perfekt løsning til synkronisering og opladning af op til 10 tablets (op til 10 tommer størrelse) samtidigt. Enheden har LED-indikatorer, der viser en oversigtsinformation om opladningsstatus for alle tilsluttede enheder. ALOGIC Smartbox er en helt sikret løsning med en låsbar hoveddør for nem adgang, der sparer plads. Et skjult beslag gør det nemt at montere enheden sikkert på et bord.

Leveres med omprogrammerbar kombinationslås for øget sikkerhed.

Intelligent synkronisering og opladning
En perfekt løsning til synkronisering og opladning af iPads til skoler og virksomheder. Med den tidsbesparende og problemfri løsning kan du synkronisere data, menuer og opdateringer på tværs af flere iPad-enheder. Med LED-indikatorerne får du et overblik over status for hver tablet uden at skulle fjerne dem fra kabinettet.

Sikker og sikker
Smartbox-kabinettet har en robust konstruktion af stål og aluminium, der gør enheden stærk og holdbar på samme tid. Skabet er sikret med en kombinationslås, der kan programmeres til din egen numeriske kombination.

Universel kompatibilitet
Har 10 USB-opladningsporte med 2,4A-udgang. Dette gør det muligt at synkronisere og oplade de fleste tablets med kabinettet.

(Opladningskabel medfølger ikke)

Justerbare hylder
Justerbare hylder gjorde det muligt at tilpasse skabet til dine egne behov, så det passer til forskellige tabletter. Hvert rum leveres med indbygget kabelstyring.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ALOGIC Smartbox 10 Bay Android og iPad SYNKRONISERING & OPLADNING”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright 2020 - AV-TEC